Kurser & møder

På Agerskov Kro og Hotel kan virksomheder og foreninger afholde kurser og møder i lyse og venlige mødefaciliteter. Kurser og møder kan arrangeres med eller uden overnatning.

Optimale faciliteter og omgivelser giver et bedre udbytte af mødet eller kurset. Så ved at holde kurser og møder på Agerskov Kro og Hotel får I bedre møder, hvor I kan holde fuldt fokus på indholdet i mødet eller kurset. 

Udover at stille lyse og imødekommende faciliteter og alt i AV-udstyr til rådighed, så sørger Agerskov Kro og Hotel naturligvis for den bedste forplejning under arrangementet, herunder gratis isvand og frugt under mødet.


Lokalerne
Vi tilbyder et stort kursus- og mødelokale til 60 personer eller mindre lokaler til hver 30 personer. Dertil er der mindre grupperum. 

Lokalerne er fleksible og kan indrettes efter behov. De er placeret i gåafstand fra selve kroen, så der er rolige omgivelser også i pauserne, eller hvis der er behov for at klare hjernen og trække frisk luft i fred og ro.

Der er gode parkeringsmuligheder.

Ved behov for kursus- og mødefaciliteter til mere end 60 personer så kontakt os endelig - i salen kan vi huse op til 300 personer.


AV-udstyr

Lærred

Whiteboards

TV + Video

Projektorer

Mikrofoner - headset 

Gratis trådløs net til medbragt computer

 

Elite-mærkaten
Small Danish Hostels
2021
VinderEmblemer 2015-20