171

Jægerkam (min. 20 kuverter)

med kartofler, salat og ærter

171

Helstegt eller sprængt svinekam (min. 20 kuverter)

med kartofler og frisk grønt

171

Svinekam stegt som vildt (min. 20 kuverter)

med kartofler, surt og sødt, waldorfsalat og sdj. hvidkål

171

Helstegt svinekam (min. 20 kuverter)

med kartofler, rød- og sdj. hvidkål, ½ æble

171

Gammeldags oksesteg (min. 20 kuverter)

med kartofler, sdj. hvidkål og grønt

171

Lammekølle (min. 20 kuverter)

med kartofler, mintgelé og salat

181
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Tilberedt af grisemørbrad, serveret med smørstegte kartofler og frisk grønt

181

Vinbondens Mørbrad / årstidens kartofler

tilberedt af grisemørbrad, serveret med frisk grønt, kroens valg af  kartoffel og løg/bacon sauce.

181

Culottesteg (gennemstegt) min. 20 kuverter

med kartofler, frisk grønt og rødvinssauce.

181

Andesteg (min. 20 kuverrter)

med kartofler, rød– og hvidkål, surt og ½ æble

183

Kalvesteg (min. 20 kuverter)

stegt som vildt med kartofler, waldorfsalat, surt og sødt
eller
med kartofler, frisk grønt og salat

204

Oksefilet (min. 20 kuverter)

med 1-2 slags kartofler, 2 sauce og frisk grønt.

209

Helstegt oksemørbrad a la maison (min. 30 kuverter)

1-2 slags kartofler, 2 sauce, frisk grønt og salat

209

Buffet (min. 30 kuverter)

 3 slags kød, 3 forsk. salater, 1-2 slags kartofler, 2 sauce

Elite-mærkaten
Small Danish Hostels
2021
VinderEmblemer 2015-20