Kære Bodil og Peter.


”Kursen er sat…” lød det i invitationen til vores bryllupsfest på Agerskov Kro, lørdag d. 18. feb. 2012.


Vi kan glædeligt tilføje, at I havde sat alle sejl til, og duperede alle vore 52 gæster.

Vi har været utrolig glade for en fantastisk weekend, – hele arrangementet har været en unik oplevelse, som vi med stor glæde og taknemlighed ser tilbage på. Og det er til jeres fortjeneste.


Det startede i Agerskov Kirke, hvor ”de gamle tjener-kollegaer” , – helt tilbage til for over 40 år siden, dannede ”Espalier” med serveringsbakker, udenfor kirken, det var en flot gestus, som Bodil og Hanne havde ”sat i scene”. Det var en stor oplevelse og overraskelse, der gav stof til eftertanke. Tusind tak til jer alle.Aftenen startede i nabohuset, hvor store flotte hjertedekorationer bød os velkommen. Champagne, samt Appetizer, lækkerier, som Hanne var mester for.
 I ”Riddersalen” var der meget smukt dækket op, hvor intet var overladt til tilfældigheder. Med Bodils fingertryk.
En 6 retters gourmet menu, lækker lækker, hvor der var kræset for detaljerne. Kromanden havde sat sit præg på dejlige vine – hele vejen igennem. 
Med Eva som kaptajn, sammen med Dorthe og Lotte, fortjener de stor ros for dejlig servering. De sørgede godt for
os,- at vi alle havde det rigtig godt, og sammen med Toastmasteren, Sven Erik, fik det hele til køre, sammen med de mange dejlige indslag.

 Uno sørgede flittig og superflot for den ”gode tone”. Tak til Grethe, for det store arbejde hun har haft med den flotte ”kuvert folder” , bordplan m.m. Og en stor tak til Hanne, for den dejlige Bryllupskage. Stor ros og tusind tak til jer alle.

Vi har fået mange tilkendegivelser fra vore gæster, hvor alle har været overvældet og duperet, – og roser festen, som hele vejen igennem, var et perfekt arrangement. Og det er i Agerskov kro’s fortjeneste.

Christian og jeg vil hermed takke jer alle, for en oplevelse, i alle henseender, vi med glæde og dyb taknemlighed, vil se
tilbage på.Mange kærlige hilsner

Christian og Flemming