En super lækker aften hvor køkkenet har udvalgt de bedste retter som de kan vælge mellem.
Velkomst:
Passionsdrink
Kirr
Cava
Kromandens anbefaling
Forretter:
Kold fisketallerken med flute
Ovnbagt kulmule med brunet smør og urter
Grillet laks på stuvet spinat
Sønderjysk torsk med sennepscreme
Hovedretter:
Kalvesteg med årstidens grøntsager, salat og valgfri kartofler
Vinbondens mørbrad, grøntsager og valgfri kartofler
Jægerkam med salat, ærter og kartofler
Buffet med 3 slags kød/oksemørbrad + tillæg
Desserter:
Dessertbuffet 5 forsk. slags + tillæg
Nøddekurv m. softice og frisk frugt
Chokoladeskåle m. is og frisk frugt
Frugttærte m. cremefraiche
Vine:
Husets selskabsvine serveres ad libitum og dessertvin.
Fri fadøl, vin, vand, alkopops under arrangementet
Kaffe:
Med kransekage og chokolade ønskes cognac/likør + tillæg
Natmad:
Klar- eller aspargessuppe m. flute
Frikadeller m. stuvede kartofler
Pølsebord m. lun leverpostej og rugbrød + tillæg
Pris: kr. 755,– (2024)
ønskes fri bar + kr. 100,- max 7½ time, derudover tillæg pr. ½ time