I restauranten eller til afhentning

Julemenu nr. 1: anrettes på fad/skåle min 20 kuverter
2 salgs sild med karrysalat
Varm fiskefilet med remoulade
Rejer med mayo og citron
Mørbrad a la creme
Andesteg med rødkål
Ost med vindruer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør
Kr. 325,-

Julemenu nr. 2: anrettes på buffet, min 20 kuverter
2 salgs sild med karrysalat
Varm fiskefilet med remoulade
Rejer med mayo og citron
Andesteg med rødkål
Hamburgerryg og kålpølse m. grønlangkål
Mørbrad a la creme
Ost med vindruer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør
Kr. 385,-

Juleplatte: Ved mindre end 20 personer  *portions anrettet
1 salgs sild med karrysalat
Æg/Tomat
Fiskefilet med remoulade
Rejer og mayo
1 slags pålæg
Lun ret: Andesteg med rødkål
Ost
Ris a la mande med kirsebærsauce a part. 
Brød og smør
Kr. 240,-

Vi ønsker jer en glædelig jul! 🙂