I restauranten eller til afhentning
Julemenu nr. 1: anrettes på fad/skåle min 20 kuverter
2 salgs sild med karrysalat
Varm fiskefilet med remoulade
Rejer med mayo og citron
Mørbrad a la creme
Andesteg med rødkål
Ost med vindruer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør
Kr. 325,-
Julemenu nr. 2: anrettes på buffet, min 20 kuverter
2 salgs sild med karrysalat
Varm fiskefilet med remoulade
Rejer med mayo og citron
Andesteg med rødkål
Hamburgerryg og kålpølse m. grønlangkål
Mørbrad a la creme
Ost med vindruer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør
Kr. 385,-
Juleplatte: Ved mindre end 20 personer *portions anrettet
1 salgs sild med karrysalat
Æg/Tomat
Fiskefilet med remoulade
Rejer og mayo
1 slags pålæg
Lun ret: Andesteg med rødkål
Ost
Ris a la mande med kirsebærsauce a part.
Brød og smør
Kr. 240,-
Vi ønsker jer en glædelig jul! 🙂