Danskerne har stemt:

Agerskov Kro og Hotel er kåret som Årets feriehotel
For syvende gang trækker den sønderjyske kroperle prisen hjem som Årets hotel for fritidsrejsende. Danskerne giver især høje karakterer for hotellets fantastiske personale, gode mad og hjertevarme gæsteservice.

Agerskov Kro og Hotel tager endnu engang førstepladsen som bedste feriehotel i Danmark. Det står klart efter gæsterne hos landets største hotelkæde, Small Danish Hotels, for syvende år i træk har udpeget stedet som landets mest anbefalelsesværdige hotel.

Vinderen af Årets feriehotel kåres på baggrund af bedømmelser fra gæster, der i løbet af 2022 har overnattet på et af hotelkædens kroer, hoteller, slotte og badehoteller fordelt over hele landet.

Samlet set opnår Agerskov Kro og Hotel den højeste score, og det er særligt værterne og personalets engagement i gæsterne, den fortrinlige service og ikke mindst kroens hjemmelavede mad, der vægter højt hos gæsterne. Det afspejler på alle måder dna’et i Small Danish Hotels, der netop fokuserer på varmt værtskab og det lille ekstra, som gør opholdet til en oplevelse, man ikke lige glemmer.

”Det er beundringsværdigt, at Agerskov Kro og Hotel kan opretholde så høj en gæstetilfredshed. Det kræver hjerteblod og masser af knofedt at drive et privatejet hotel med succes i dag, men i Agerskov holder de virkelig snuden i sporet. Peter og Bodil Otte, familien og hele personalet formår at skabe en atmosfære, hvor gæsterne er i centrum hele tiden. Stedet er et forbillede for kærlig hoteldrift, og det er meget velfortjent, at gæsterne anerkender indsatsen,” siger Finn Kræfting, som er administrerende direktør i Small Danish Hotels.

Den karakteristiske rødmalede kro i Agerskov er for mange blevet synonym med ægte sønderjysk hygge, hvor hjertevarme mikses med et knivskarpt blik for uovertrufne gæsteoplevelser. Det skorter da heller ikke på rosende ord fra de besøgende, som især fremhæver de glade medarbejdere og værter, køkkenets kvalitet og stedets hyggelige atmosfære.

”Vi kniber os i armen. Det er næsten ikke til at tro, at danskerne har stemt os ind på førstepladsen for syvende gang. Det betyder uendelig meget for os, at folk har en god oplevelse, når de besøger os her i Agerskov. Det er især dejligt, at gæsterne fremhæver medarbejderne, som altid møder på arbejde med højt humør og smil på læben,” siger Peter Otte, som er kromand på Agerskov Kro og Hotel.

Kroparret Bodil og Peter Otte ejer og driver det sønderjyske favoritsted i tæt samarbejde med datteren Hanne og sønnen Lars. Det har de gjort siden 1976, og stedet står i et glidende generationsskifte.