Årets leisure hotel

 

Sønderjysk kro:
Årets leisure hotel for femte gang i træk

 

Agerskov Kro og Hotel slår fast med syvtommersøm, at de er danskernes favorithotel. For femte år på stribe trækker den sønderjyske perle det længste strå i forhold til gæsternes gunst.

Agerskov Kro og Hotel har hentet endnu en pris hjem til kaminhylden. Danskerne har for femte gang stemt det sønderjyske hotel ind på førstepladsen som Årets leisure hotel i Danmark. Gæsterne hos hotelkæden Small Danish Hotels, som Agerskov Kro og Hotel er mangeårigt medlem af, roser både personale, bordets kulinariske glæder og ikke mindst de fysiske rammer til skyerne, og det glæder hotelkædedirektør, Jørgen Christensen.

 

”Jeg er dybt imponeret over, at Agerskov Kro og Hotel formår at fastholde deres plads øverst på skamlen for femte år i træk. Det vidner om en jernvilje til at sætte barren højt og stræbe efter at give gæsterne en oplevelse, der er værd at komme tilbage for. Det kræver en stor bunke ildhu særligt for hotel- og kroejere uden for de større byer, for man kommer ikke sovende til en så direkte anerkendelse fra vores gæster. Nu skal der lægges alle kræfter i en forhåbentlig travl sommer og med de gæsternes loyalitet og opbakning, har Agerskov Kro og Hotel et ekstra es på hånden”, siger Jørgen Christensen, som er direktør hos Small Danish Hotels.

 

Det er kroparret Peter og Bodil Otte, som driver det sønderjyske favoritsted i tæt samarbejde med datteren Hanne og sønnen Lars. Det har de gjort siden 1976, og stedet står netop i et glidende generationsskifte. 

 

”Vi er meget ydmyge og stolte over, at gæsterne igen har stemt vores kro ind på førstepladsen. Kroen er vores families livsværk, og vi sætter en ære i at skabe de bedste oplevelser for vores gæster og gøre dem ekstra glade. Gæsternes varme anerkendelse betyder utroligt meget for teamet på kroen, og det giver os fornyet positiv energi. Vi glæder os over vores mange stamgæster, og det er næsten den største cadeau, at folk kommer igen og igen”, siger krovært Peter Otte. 

 

Årets leisure hotel udpeges hvert år i forbindelse med Small Danish Hotels’ generalforsamling, hvor der findes vindere af i alt syv kategorier. Men det er hverken Small Danish Hotels eller andre branchefolk, der beslutter, hvem de fornemme titler går til. Vinderne udnævnes nemlig på baggrund af gæstevurderinger fra kroer, hoteller, slotte og herregårde i landets største hotelkæde. Det betyder således, at Årets leisure hotel er en forbrugerpris.

 

I gæstebesvarelserne tager gæsterne blandt andet stilling til anbefalelsesværdighed og tilfredshed, og her klarer den rødmalede kro sig fortsat bedst. Kroen udmærker sig med et tilfredshedsniveau på 89, og af bedømmelserne fremgår det, at det særligt er det personlig værtsskab, de gastronomiske herligheder og de pæne, velholdte fysiske rammer – både ude og inde, som hotelgæsterne værdsætter og belønner med prisen, der også indebærer 15.000 kroner.

 

Prisen som Årets leisure hotel blev for første gang lanceret af Small Danish Hotels i 2016.