I anledning af Hendes Majestæt Dronning Margrethe’s 70 års fødselsdag i april havde vinfirmaet, Chris Wine, Prinsgemalens vine fra Cahor på tilbud. Kromanden sprang til og købte straks 300 flasker. Derved blev Bodil og Peter, sammen med 3 andre restauratørpar, indstillet af vinfirmaet, til at deltage i en frokost hos Prinsgemalen på Kongeskibet Dannebrog.

I anledning af Hendes Majestæt Dronning Margrethe’s 70 års fødselsdag i april havde vinfirmaet, Chris Wine, Prinsgemalens vine fra Cahor på tilbud. Kromanden sprang til og købte straks 300 flasker.
Derved blev Bodil og Peter, sammen med 3 andre restauratørpar, indstillet af vinfirmaet, til at deltage i en frokost hos Prinsgemalen på Kongeskibet Dannebrog.
D. 10. juni tog de til Kbh. Herfra var der arrangeret buskørsel til Køge Havn, hvor skibet lå. De blev modtaget af Jagtkaptajnen, der gav en rundvisning på skibet.
Derefter hilste de på Prinsgemalen, der bød på en udsøgt frokost, mens de sejlede til Kbh. Efter frokosten blev der serveret kaffe og cognac i salonen.

Kokken om bord viste sig at være en tidligere opvasker gennem 3 år fra Agerskov Kro og Hotel.