Da Team Rynkebys hold fra Sønderborg skulle forberede sig til tour’en til Paris var de på træningstur fra Sønderborg til Lakolk. På turen kom holdet forbi Agerskov Kro…

Da TeamRynkeby’s hold fra Sønderborg skulle forberede sig til tour’en til Paris midt i juli måned var de lørdag den 23. juni 2012 på træningstur fra Sønderborg til
Lakolk og på turen til Rømø kom holdet forbi Agerskov Kro.

Forud for træningen havde der været rettet henvendelse til kromanden Peter Otte, da mange kunne huske hans tidligere bedrifter på cykel, herunder turen til Paris, og derfor ville holdet høre, om han havde lyst til at køre med til Rømø.
Desværre havde kromanden travlt på dagen og var forhindret, så i hans fravær sprang borgmester Laurids Rudebeck ind og cyklede med fra Skærbæk til Lakolk og retur.

Peter Otte havde til gengæld smurt 60 rigtige gode og velnærende sandwich til holdet, og de blev serveret på Lakolk butikstorv for rytterne, der havde kæmpet i regnvejr og strid vestenvind fra Sønderborg til Rømø, en strækning på omkring 100 km.

Turen over Rømø-dæmningen var modbydelig hård, så der var stor glæde blandt rytterne, da de så og smagte Peter Ottes lækre madder. Det var lige, hvad de trængte til, så de havde ny energi, da de skulle tilbage til Sønderborg.