En særlig minderig dag på kroen…

– Det er din skyld, vi sidder her på Agerskov Kro og Hotel i dag. Sådan lød ordene til Andreas Lautrup en solskins-søndag i juli måned.

Bodil havde inviteret tidligere vært- og tjenestefolk (enkelte nuværende) til en sammenkomst, der startede i kroens blomstersmykkede have.
Efter glade og forventningsfulde hilsener samt champagne og jordbær gik turen hen til byens sø, hvor omgivelserne netop er blevet renoveret med pavillon, borde og stole. Her blev kaffen serveret, og snakken begyndte for alvor.

Tæt bænkede begyndte minderne at strømme frem. Emnerne var talrige, men først og fremmest om det fælles virke på Agerskov Kro og Hotel. Kan du huske…? fløj hele tiden gennem luften.

Værtsfolkene diskuterede især udviklingen inden for faget og specielt den vækst, kroen har gennemgået. Især begrebet ”Ta`selv bord” har udviklet sig ud fra den stil, der blev lagt af Andreas Lautrup. Det første arrangement var i 1968 til en pris af kr. 19,68 afviklet i Den Røde Stue med ca. 30 gæster.
I dag er der helt op til 320!

Andreas Lautrup købte Agerskov Kro i 1967, hvor prisen var kr. 162.000, Peter og Bodil blev bestyrer i 1976 og købte kroen i 1981.